TDC’s Office 365 Sales Academy - Advanced

About our training

The highest quality teaching in the industry delivered through our unique accelerated learning methodology. Expert instructors allow students to receive and retain maximum knowledge in minimum time in a distraction-free environment.

About Talent Services

You want new efficiencies, new opportunities and growth from technology, and you will need skills to get them. With Readynez Talent Services you will answer real and burning business challenges.

Get started

I’m an opportunity Leader looking for talent

I’m an ambitious graduate looking for an exciting career

Hej, 

Velkommen til dit personlige overblik over dit træningsforløb. Her kan både du, og din nærmeste leder følge med i din udvikling.

Du er udvalgt til den certificering der hedder:

TDC’s Office 365 Sales Academy Certification – Advanced 

Certificeringsforløbet er inddelt i 4 moduler. Se korte beskrivelser nedenfor.

Du skal selv, aktivt, huske at markere når du har gennemført et trin i modulerne, dvs. set en video til ende, deltaget i en workshop eller i en anden træning.

VIGTIGT! Man skal have gennemført hvert modul for at kunne gå videre til det næste.

Modul 1 - Viden om Produktet: Dette modul er delt op i en række online træninger/videoer, samt en fysisk undervisning med TDC Erhvervs eget Cloud Adoption team. Video’en ”Hvad er Office 365”  skal du have set inden den efterfølgende workshop.

Modul 2 – Salg og Rådgivning: Dette modul består af en heldagsworkshop med en af de dygtigste salgstrænere i Danmark. Undervisningen vil tage udgangspunkt i kundens behov, og den vej igennem koble Office365 på.

Modul 3 – Eksamen: For at bestå forløbet vil du blive indkaldt til en eksamensdag. De vil alle komme til at ligge i ugerne 17 og 18. Eksamen tager udgangspunkt i den læring du har fået i modul 1 og 2.

Modul 4 – Graduation: Som afslutning inviterer vi, når du har gennemført og bestået alle moduler, til en graduation i Microsoft Danmarks hovedkvarter i Lyngby.

Har du tekniske spørgsmål til denne side eller de videoer, som ligger herinde, er du velkommen til at kontakte Frank Højgaard fra Firebrand på fh@firebrand.dk.

Har du spørgsmål til selve certificeringen, de forskellige undervisningsdage mv., er du velkommen til at kontakte Mark Wöhlk Leffers på mawoh@tdc.dk 

God fornøjelse.

 

TDC’s Office 365 Sales Academy

Modul 1 - Viden om Produktet

Dette modul er delt op i en række online træninger/videoer, samt en fysisk undervisning med TDC Erhvervs eget Cloud Adoption team. Der vil være en enkelt video du skal have set inden den fysiske undervisning. Den er markeret med rød under oversigten.

Hvad er Office 365? Obligatorisk inden Cloud Academy Workshop

Lær om hvad Office 365 egentlig er, hvilke services og apps som løsningen inkluderer og hvordan løsningen kan appliceres i forskellige kunde scenarier. – OBLIGATORISK før Cloud Academy workshop

Gå til kurset

Format

Online Træning

Duration

30 Minutter

Microsoft’s Productivity vision

I denne video får du en introduktion til Microsoft’s fremtids vision for hvordan teknologien vil understøtte vores produktivitet i fremtiden (du skal kun se video’en, du behøver ikke læse teksterne og klikke videre til de relaterede sider).

Gå til kurset

Format

Online Træning

Duration

10 Minutter

Administration af Office 365

I disse 8 korte videoer ser vi på Office 365 fra en IT administrators og beslutningstagers synspunkt, og gennemgår de vigtigste skridt der behøves for at kunne implementere og administrere Office 365.

Gå til Kurset

Format

Online Træning

Duration

1 Time

TDC Cloud Academy Workshop

Peer Jørgensen fra TDC Cloud Adoption vil i dette modul give dig en indføring i Office365. Her vil du lære om produkterne og hvordan de spiller sammen i Office365 universet. Fokus vil være på udvalgte applikation, som i første omgang anses som værende mest fordelagtigt for kunderne at adoptere.

Format

Workshop

Duration

6 Timer

Modul 2 – Salg og Rådgivning

Dette modul består af en heldagsworkshop med en af de dygtigste salgstrænere i Danmark. Undervisningen vil tage udgangspunkt i kundens behov, og den vej igennem koble Office 365 på.

Sælge Office 365 til forretningen

En praktisk workshop hvor deltagerne vil lære en model og en metode som vil hjælpe dem forstå hvordan Office 365 kan påvirke forretningen (Line of Business) i en virksomhed, og hvordan man kan kommunikere fordelene ved Office 365 i et differentieret sprog som forretningen forstår, og som samtidigt skaber en afgørende årsag til at kunden skal købe.

Format

Workshop

Duration

1 Dag

Modul 3 – Eksamen

TDC’s Office 365 Sales Academy Certification – Advanced

For at bestå forløbet vil du blive indkaldt til en eksamensdag. De vil alle komme til at ligge i ugerne 17 og 18. Eksamen tager udgangspunkt i den læring du har fået i modul 1 og 2.

Format

Online eksamen

Duration

1 Time

Modul 4 – Graduation

Graduation

Som afslutning inviterer vi, når du har gennemført og bestået alle moduler, til en graduation i Microsoft Danmarks hovedkvarter i Lyngby.

Format

Fejring

Duration

5 Timer

Firebrand uses cookies to improve your website experience. To learn more please read our policy.

Privacy policy OK